2009. március 27.

Yee c'mon

Sometimes, people make dinner...
Don't know what is fooooor.... DEHOGYNEM!!
Jelen esetünkben Tüxy G., a hungarian rappernő azért hozta össze ezt a yo kis vacsorát a többi gengszterbarátnőnek, hogy megnyerje a vacsoracsatát és a vele járó hatalmas... megtiszteltetést. :D
Vajon sikerrel járt-e?

Tudósítónk fél 6 körül ért a helyszínre, meglepetésére egy oda nem illő öltözetű Tücsike fogadta, forró vízben ázó krumplicskákkal és tökéletes renddel és forgatókönyvvel az este folyamára.
A főzés kitűnő volt, Zsilárdnak egy szava se lehet, hagymaszeletelés közben egy könnycsepp se hullott, se levágott ujj, úhgyogy ezt abszolút sikernek könyveltük el.
A fent említett gengszerhölgyek 8kor jöttek teljes felszerelésben - alig láttunk a sok csillogó bling-blingtől, mondtam is, hogy motherfucker, vedd le azt a bizsut...
Előételnek fokhagymás túróval töltött sült gombafejeket kaptunk, ami már önmagában megérdemel egy ötöst, majd továbbra is a fokhagyma jegyében következett a fokhagymás-tejfölös szószban 3 napig pácolt és másfél órán keresztül sütött csirkecomb.
Evés közben sem maradt el persze a gangasta feeling, azt hiszem, elmondhatjuk, hogy azóta nehezebben emésztek nap mint nap, ha nem szól a háttérben Wu Tang vagy Snoop Dogg (:

Kevés "Playboy Villa Lakói" és Speak nézés/éneklés után következett az abszolút katarzis egy forró almáspite és némi vaníliafagyi személyében, ami méltó koronázása volt az estének, és ha jól emlékszem, mindenki kért belőle repetát, holott már jócskán tele voltunk - ez lehet a elgnagyobb elismerés a házigazda számára.



Visszagondolva, nekem mindegyik fogás nagyon ízlett, még a gomba is, aminek amúgy nem vagyok nagy barátja, az almáspitére pedig azóta se találok szavakat.

Hey Tüxy, I'ma give ya 5, man!
:)





Nincsenek megjegyzések: